Değirmen Köy İlkokulu
DEĞİRMENKÖY KÖYÜ DEĞİRMENKÖY MEVKİİ 36. SK. DEĞIRMEN KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 7 MERKEZ / ERZİNCAN

VİZYON

Öğrencilerimizi zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onları eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen, örnek gösterilen eğitim yuvası olmak.

MİSYON

Okulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu, düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; bir üst öğrenim için gerekli eğitimi vermek.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Değirmenköy Mah. 36. Sk. Değirmen Köyü İlkokulu Apt. No 7 Merkez Değirmenköy Merkez ERZİNCAN

Satranç turnuvaları, futbol turnuvaları

Proje Çalışmaları

Beyaz bayrak, beslenme dostu okul programı,okul sağlığı programı, okulum temiz programı

Okulumuzda Zeka Oyunları Sınıfı bulunmaktadır.